keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Haave omasta kodista

Nyt otetaan härkää sarvista ja laitetaan eka postaus kehiin!

Kuten usein käy, niin meilläkin tuli ajankohtaiseksi miettiä yhteistä kotia.
Olemassa oleva rivitalohuoneisto paritaloyhtiössä oli turhan hankala työmatkojen suhteen, ja lisäksi se oli vain toisen nimissä. Koti ei ollut yhteinen, eikä se tarjonnut riittäviä tiloja harrasteille (näistä myöhemmin lisää).

Aikamme valmiita taloja katseltua tultiin siihen päätökseen, että meidän tyylistä taloa sopivalla sijainnilla ei ollut saatavilla, tai ainakin sijainti oli turhan kaukana. J on sitä mieltä, että kyllä aika lyhyen aikaa katseltiin valmiita asuntoja. Sitten vähän niin kuin vitsinä painettiin sopivan tontin kohdalla Osta-nappulaa. Ja hups, se olikin meidän!

Herra R:lle omakotitalon rakentaminen ja ylipäätään oma talo, piha ja rauha ovat olleet haaveena melkein aina. Neiti J:lle taas olisi kelvannut kerrostaloasunto keskellä kaupungin ydintä, mutta herra R on hyvä houkuttelemaan hulluihin tempauksiin.

Tässä blogissa kirjoitamme kaikista talon rakentamisen vaiheista, suunnitelmista, päätöksen tekemisestä ja kaikesta muusta aiheeseen liittyvistä asioista, joita matkalla tulee vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terassilasituksen alle paalut? Olisikohan paaluille jotain järkevämpää vaihtoehtoa.  Keskellä maatöiden kiireitä tuli suosittelu paalut...