maanantai 25. helmikuuta 2019

Kaikki lähtee tontista 2

Jatkoa edelliseen..

Kalliotontti kiinnosti pitkään ja sen suhteen selviteltiin kustannuksia tien yms osalta. Tontille kysyttiin jopa alustavasti luonnosta valmistalopaketista Design-talolta. Lopulta kallion louhimisen suuret kustannukset ja tontille ajon haasteellisuus saivat meidät hylkäämään tämän tontin. Vaikka olisi se kalliomiljöö ollut upea!

Sitten yhtenä päivänä R bongasi uuden tontin, ja lähti heti kesken töiden siihen tutustumaan (ajomatka kellotettuna 12min).
Plussaa: Erinomainen sijainti, kaunis valoisa piha ja rauhallinen alue. Sopivan kokoinen tontti, jossa riittävästi rakennusoikeutta.
Miinusta: Purettava vesivahinkoinen talo.

Pian sovittiinkin tapaaminen välittäjän kanssa ja käytiin yhdessä tutustumassa tonttiin. Muutamia päiviä leikiteltiin ajatuksilla, millaista olisi asua juuri tuolla, millaisia mahdollisuuksia se avaisi ja millainen talo sinne sopisi. Tontti teki meihin vaikutuksen ja varuilta kysyttiin pankista alustava lainalupaus, että uskaltaa ajatella tarkemmin mahdollista tarjousta. Pari lisävisiittiä tontilla, muutama soitto välittäjälle lisäselvennyksineen ja oltiin valmiit tarjoamaan tontista, jonkun verran pyynnin alle. Kuinkas kävikään.. Meidän ensimmäinen tarjous hyväksyttiin!

Ja tältä tonttimme näytti vielä keväällä 2018:

Takapihaa ja purettava talo, vasemmalla varastorakennus.

Nyt on vielä lumikerrokset, mutta kyllä se kevät sieltä pian tulee ja päästään maatöiden kimppuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terassilasituksen alle paalut? Olisikohan paaluille jotain järkevämpää vaihtoehtoa.  Keskellä maatöiden kiireitä tuli suosittelu paalut...